top of page

Onze diensten

Paarse achtergrond

1

Administratieve taken

Facturatie, betalingen klaarzetten, verwerken declaraties, verwerken orders, data verwerken & bijwerken administratie.

2

Secretarieel

E-mailmanagement, agendabeheer, planningen maken, verslaglegging van online vergaderingen, klantsupport & projectondersteuning.

3

Online marketing & socials

Onderhouden website, copywriting, social media posts creëren, designen & contentmanagement

 • Wat is de ervaring en expertise van de virtual assistants?
  Onze virtual assistants hebben uitgebreide ervaring in een verscheidenheid aan vakgebieden en industrieën. Ze ondergaan een grondige selectieprocedure en regelmatige trainingen om hun vaardigheden scherp te houden en op de hoogte te blijven van de laatste trends en tools.
 • Hoe wordt de privacy en vertrouwelijkheid van mijn bedrijfsinformatie gewaarborgd?
  We nemen de beveiliging van uw gegevens uiterst serieus. Onze virtual assistants tekenen strikte geheimhoudingsverklaringen, en we gebruiken geavanceerde encryptie en beveiligingsprotocollen om uw informatie te beschermen.
 • Hoe verloopt de communicatie met een virtual assistant?
  Communicatie kan plaatsvinden via e-mail, telefoon, videoconferenties, of een projectmanagement tool naar keuze. Onze virtual assistants zijn getraind in effectieve communicatie en staan klaar om zich aan te passen aan uw voorkeur.
 • Wat als mijn virtual assistant niet voldoet aan mijn verwachtingen?
  We streven ernaar om een perfecte match te maken tussen ondernemers en virtual assistants. Als u niet tevreden bent, zullen we samenwerken om het probleem op te lossen, en indien nodig bieden we een vervangende assistant die beter bij uw behoeften past.
 • Hoe flexibel is het inhuren van een virtual assistant? Kan ik de uren of taken aanpassen?
  Absoluut, onze diensten zijn flexibel ontworpen om te voldoen aan de wisselende behoeften van uw bedrijf. U kunt uren of taken aanpassen op basis van uw huidige vereisten.
 • Wat zijn de kosten van het inhuren van een virtual assistant?
  De kosten variëren afhankelijk van de aard en omvang van de taken. We bieden verschillende pakketten en kunnen ook op maat gemaakte oplossingen bieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 • Hoe zit het met de taalvaardigheden en tijdzones?
  Onze virtual assistants zijn vaak meertalig en we streven ernaar om u een assistant te bieden die uw taal spreekt en zich kan aanpassen aan uw tijdzone of gewenste werktijden.
 • Hoe snel kan een virtual assistant beginnen?
  Afhankelijk van uw behoeften kunnen virtual assistants meestal binnen een week beginnen. In dringende gevallen kunnen we dit proces versnellen.

Jouw vertrouwde partner

In de kern zijn we gespecialiseerd in de taken zoals hierboven genoemd, met een focus op het ondersteunen van solopreneurs, e-commerce ondernemers, content creators, online coaches en consultants, online onderwijs ondernemers, ondernemers in de creatieve sectoren, evenementenplanners en organisatoren. We begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen van deze diverse groepen ondernemers en bieden op maat gemaakte oplossingen om te helpen groeien

bottom of page